جنگ نرم
یک کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه نقش خاتمی در فتنه 88 عملا جدیتر از دیگر سران فتنه بود، گفت: رفتار و عملکرد خاتمی در دورههای مختلف نشان داد که به حکومت بر مبنای دین و به آرای واقعی مردم اعتقادی ندارد.
علی محمد نائینی، در گفتوگو با فارس در خصوص اظهارات اخیر خاتمی و دیدارش با نمایندگان اقلیت مجلس، اظهارداشت: در فتنه 88 برخی غفلت، برخی کوتاهی و عدهای نیز خیانت کردند.
وی گفت: بسیاری از افراد گروه اول و دوم به تدریج با روشنتر شدن موضوع اعلام موضع و تا حدودی جبران و مرز خود را با دشمن و جریان فتنه آشکار کردند اما کسانی که خیانت کردند هیچ راه برگشتی برای آنها نیست.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه خیانتکاران تاکنون مرزی با دشمنان این مردم نداشتند، افزود: مردم در روز 9 دی به صورت آشکار مثلث سران فتنه را هیچ انگاشتند و در دادگاه افکار عمومی آنها را محکوم و به مردگانی سیاسی تبدیل کردند.
نائینی به انتقاد از کسانی که نظام را به تقلب و کشتن شهروندان خود متهم کردند، پرداخت و تاکید کرد: آنها که با معاندین نظام جمهوری اسلامی در یک صف قرار گرفتند، از ابتدا نیز به نظام جمهوری اسلامی و پایههای اصلی آن بیاعتقاد بودند، لذا با آشکار شدن چهره واقعی آنها در این فتنه، حق بازگشت به نظام را ندارند.
وی تصریح کرد: رفتار و عملکرد خاتمی در دورههای مختلف نشان داد که به حکومت بر مبنای دین و به آرای واقعی مردم اعتقادی ندارد؛ چراکه عملکرد او به عنوان رئیس دولت به اصطلاح اصلاحات همه ارزشهای دینی و انقلابی را به چالش کشید و در سال گذشته نیز با همراهی دیگر سران فتنه و ضد انقلاب، آرای به حق مردم و نتیجه مطالبات عامه مردم را نپذیرفت.
این تحلیلگر مسائل سیاسی نقش خاتمی را در فتنه 88 محوری دانست و افزود: مردم مواضع واقعی خود را در راهپیمایی میلیونی " 9 دی " علیه مثلث فتنه یعنی «خاتمی، موسوی و کروبی» به طور یکپارچه و شفاف اعلام کردهاند.
*ژنرالهای شکست خورده براندازی نرم باید منتظر تدبیر جدید نظام باشند
نائینی با بیان اینکه نظام در برخورد با سران فتنه تاکنون مدبرانه عمل کرده است، تصریح کرد: ژنرالهای شکست خورده براندازی نرم باید منتظر تدبیر جدید نظام باشند.
وی با تاکید بر اینکه سران فتنه با عملکرد خصمانه، خود را از دایره نظام خارج کردند، سوال کرد: امروز آنها چگونه و با چه رویی حرف از بازگشت و شرط گذاری برای آن میزنند.
این کارشناس مسائل سیاسی، اقدام جدید خاتمی را ادامه فرمول دیکته شده از سوی تئوریسنهای جنگهای نرم دانست و گفت: بعد از شکست جریان فتنه و سران آن در جریان براندازی، یکی از مهرهها باید برای حفظ روحیه نیروهای پیاده نظام و استفاده از فرصت در شرایط جدید، پروژه بازگشت ظاهری به نظام را مطرح کند.
نائینی خاطرنشان کرد: سران فتنه در کمک به دشمنان نظام ذرهای کوتاهی نکردند و با تمام توان و امکانات خود به جنگ آشکار با نظام برخواستند.
وی با بیان اینکه تاخیر در محاکمه سران فتنه به منزله عقبنشینی نظام نیست، خطاب به نمایندگان اقلیت مجلس گفت: افرادی که خود را در کنار سران فتنه تعریف میکنند و با فتنهگران ملاقات میکنند، خواسته و مطالبه عموم مردم و خیانتهای سران فتنه را نادیده گرفتند که این رفتار نمایندگان از نظر مردم بخشودنی نیست.
این کارشناس مسائل سیاسی در خاتمه ضمن تاکید بر اینکه در فتنه بزرگ 88 خاتمی و موسوی و کروبی در کنار هم بودند، تصریح کرد: مردم این را به خوبی میدانند که نقش خاتمی در فتنه 88 عملا جدیتر از دیگر سران فتنه بود.